آیا همکاری میان دولت ایالتی هامبورگ و انجمن‌های اسلامی ادامه خواهد داشت؟

دولت هامبورگ، اولین دولت ایالتی آلمان بود که همکاری خود با انجمن‌های اسلامی در حوزه‌های مختلف را آغاز کرد. مقامات هامبورگ در سال ۲۰۱۲، معاهده‌ای را با انجمن‌های اسلامی برای آموزش‌های دینی، به رسمیت شناختن اعیاد اسلامی، ساخت مساجد و حمایت از مراکز مراقبت روزانه امضا کردند. بعدها، ایالت‌های دیگر نیز تصمیم گرفتند تا با انجمن‌های اسلامی همکاری کنند. البته جالب است بدانید که مدت معاهده‌ امضا شده میان دولت‌ ایالتی هامبورگ و انجمن‌های اسلامی، ۱۰ سال بوده و اکنون، . مدت آن به پایان رسیده است. این در حالی است که اسقف اعظم کلیسای پروستان در هامبورگ به تازگی خواستار تمدید معاهده با انجمن‌های اسلامی شده است

منبع: سایت اسلام

دولت هامبورگ، اولین دولت ایالتی آلمان بود که همکاری خود با انجمن‌های اسلامی در حوزه‌های مختلف را آغاز کرد. مقامات هامبورگ در سال ۲۰۱۲، معاهده‌ای را با انجمن‌های اسلامی برای آموزش‌های دینی، به رسمیت شناختن اعیاد اسلامی، ساخت مساجد و حمایت از مراکز مراقبت روزانه امضا کردند. بعدها، ایالت‌های دیگر نیز تصمیم گرفتند تا با انجمن‌های اسلامی همکاری کنند. البته جالب است بدانید که مدت معاهده‌ امضا شده میان دولت‌ ایالتی هامبورگ و انجمن‌های اسلامی، ۱۰ سال بوده و اکنون، . مدت آن به پایان رسیده است. این در حالی است که اسقف اعظم کلیسای پروستان در هامبورگ به تازگی خواستار تمدید معاهده با انجمن‌های اسلامی شده است.

کریستن فهرس، اسقف اعظم کلیسای پروتستان در هامبورگ، بر تمدید معاهده دولت ایالتی هامبورگ با انجمن‌های اسلامی تاکید کرد. او که در یک میزگرد شرکت کرده بود، گفت: « اهمیت معاهدات ایالت هامبورگ با جوامع مذهبی بر همه روشن شده است و به نظر من، دولت هامبورگ باید به آن‌ها پایبند بماند. چرا که این معاهده‌ها هر دو طرف را متعهد می‌کند تا روابط خود را با یکدیگر حفظ کنند.»

به گفته اسقف کلیسای پروتستان، توافقات درباره موارد ابتدایی، اعتماد زیادی میان دو طرف ایجاد می‌کند. او در این باره گفت:« چنین معاهده‌هایی موجب می‌شود که جوامع مذهبی به ارزش‌های یک جامعه پایبند باشند. البته این نه تنها در مورد جوامع اسلامی صدق نمی‌کند، بلکه برای همه جوامع مذهبی صادق است.»

اوزلم ناس، نایب رئیس شورای جوامع اسلامی در هامبورگ نیز نظر مشابه اسقف کلیسای پروتستان دارد. او با تاکید بر ضرورت وجود معاهدات میان دولت‌های ایالتی و جوامع اسلامی، گفت: «امضای معاهده دولتی با جوامع اسلامی، سیگنال مهمی از سوی مقامات شهر برای به رسمیت شناختن جوامع مذهبی اسلامی و اعضای آن‌ها است.» او همچنین بر اهمیت اقدامات متعدد علیه تبعیض، محرومیت و نژادپرستی گروه‌های اقلیت در جامعه آلمان تاکید کرد.

البته جالب است بدانید که دولت ایالتی هامبورگ تنها با اتحادیه ترکی-اسلامی دیتیب و انجمن مراکز فرهنگی اسلامی، همکاری دارد و سایر انجمن‌های اسلامی تاکنون چندان مورد توجه این دولت قرار نگرفته‌اند. به عنوان مثال، مرکز اسلامی هامبورگ که مهم‌ترین مرکز شیعی در آلمان و اروپا به شمار می‌رود و باید سهمی در تصمیمات مربوط به امور مذهبی هامبورگ داشته باشد، از تمام تصمیمات مذهبی این ایالت، دور نگه داشته می‌شود.

لینک گزارش:

https://islam.de/34027

کد خبر 13183

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 2 =